Werkfruit Fruithalsmits Fruit is een gezond tussendoortje tijdens het werken! Wilt u ook graag gezond doen met uw medewerkers? Iedere dag vers fruit op het werk? Fruithalsmits regelt het voor je! Wij maken u en uw personeel blij met het lekkerste fruit. Fruithalsmits biedt u werkelijks werkfruit tegen scherpe prijzen. De fruitboxen bevatten onder andere appels, peren, mandarijnen, bananen, sinaasappels, kiwi en nog veel meer. De appels, peren, aardbeien, kersen en pruimen telen wij zelf! Al het ander fruit halen wij rechtstreeks bij de groothandel vandaan. In overleg is er veel mogelijk! U kunt zelf beslissen hoeveel stuks in de week en wij bezorgen dit gratis! Op dit moment bezorgen wij al in: Amersfoort, Almere, Amsterdam, Barneveld, Biddinghuizen, Bussum, Dronten, Eemnes, Emmeloord, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Lelystad, Loosdrecht, Nijkerk, Nunspeet, Huizen, Muiden, Naarden, Putten en Zeewolde. Andere regio’s zijn in overleg mogelijk. Fruit op het bedrijf in 4 stappen:
  1. Contact opnemen U kunt met ons contact opnemen om te inventariseren wat uw wensen zijn. Dit kan via de website, telefonisch : 0616976867 of via de mail: info@fruitophetbedrijf.nl Tijdens het gesprek zullen we ook met u bespreken het aantal stuks en welk fruit u graag zou willen ontvangen.
  2. Offerte Na het gesprek zullen wij u een passende offerte sturen.
  3. Gratis bezorging Na het akkoord op de offerte, zullen wij de box met vers fruit op maat bij u gratis bezorgen. Leverdagen in overleg.
  4. Na evalueren Zodra de box met vers fruit geleverd is, zijn wij natuurlijk benieuwd naar hoe de box is bevallen. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om het aantal stuks aan te passen, het soort fruit en de bezorging. Wij denken graag met u mee om een goede samenwerking tot stand te brengen.
Bij twijfel neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee! Langskomen tijdens onze openingstijden is uiteraard ook mogelijk! Fruithalsmits Sterappellaan 29 3897 LL Zeewolde 0616976867 info@fruitophetbedrijf.nl Geopend maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur