Evenementen

Landelijke Appelplukdag
Kom tijdens de Landelijke appelplukdagen 21 en 22 september van 9:00 tot 17:00 uur) zelf uw eigen Appels en Peren plukken in de boomgaard van Fruithalsmits! Maak een gezellig ritje in de pluktrein. Voor het plukken krijgt u plukinstructies. Na het plukken worden de appels/peren afgewogen en afgerekend. De prijs wordt tegen die tijd bekend gemaakt. Let op! U plukt voor eigen gebruik, dus niet voor ons! Ook zijn er op deze 4 dagen verschillende andere activiteiten te beleven voor zowel jong als oud.
Kortom een leuk familie uitje en een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons fruitteeltbedrijf en de boerderijwinkel!!
Entree is gratis, u betaald wel voor de geplukte kilo’s.

Fruithalsmits
Sterappellaan 29
3897 LL

Zeewolde

 


Kerstpakket – en Inspiratieavond

 

In aanloop naar de December maand! Op 15 oktober van 17.00-20.00 uur organiseren wij een kerstpakketten – en inspiratie avond. Kom je pakket samenstellen en proeven van de producten die wij leveren!
Een pakket gevuld met unieke producten is leuk
om te geven & te krijgen. Wij werken niet met standaard
pakketten maar willen uw relaties verrassen met iets unieks.
Oftewel pakketten op maat!
Mag jij dit jaar weer op zoek naar een uniek kerstpakket? Kom dan 15 oktober langs en proef allerlei lekkers. Voor iedereen staat er een lekker welkomstdrankje klaar!
– Pakketten gevuld met unieke producten
– Geen standaard pakketten
– Pakketten op maat
– Geen minimale afname
Ook is onze winkel deze avond geopend! U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Maak dus vooral kennis met ons fruitteeltbedrijf! En iedereen is uiteraard welkom!
Fruithalsmits
Sterappellaan 29
Zeewolde